ПрАТ “Стрижавський кар’єр”

Код за ЄДРПОУ: 05518894
Телефон: 0 (432) 58-50-23, 57-86-65
e-mail: vaslnvin@gmail.com
Юридична адреса: 23211, Україна, Вінницька область, Вінницький район, смт. Стрижавка, вул. Київська, 1
 
Дата розміщення: 30.04.2015

Річний звіт за 2014 рік

VII. Інформація про загальні збори акціонерів

Вид загальних зборів* чергові позачергові
X  
Дата проведення 24.04.2014
Кворум зборів** 99.87
Опис ПОРЯДОК ДЕННИЙ:
1. Обрання лiчильної комiсiї, голови та секретаря загальних зборiв, визначення регламенту проведення загальних зборiв акцiонерiв.
2. Звiт Директора про пiдсумки фiнансово - господарської дiяльностi за 2013 рiк, прийняття рiшення за наслiдками розгляду звiту.
3. Звiт Наглядової ради за 2013 рiк, прийняття рiшення за наслiдками розгляду звiту.
4. Звiт Ревiзора за 2013 рiк, прийняття рiшення за наслiдками розгляду звiту та затвердження висновкiв Ревiзора.
5. Затвердження рiчного звiту та балансу Товариства за 2013 рiк.
6. Розподiл прибутку i збиткiв Товариства за 2013 рiк.
7. Прийняття рiшення про попереднє схвалення значних правочинiв, якi можуть вчинятися Товариством протягом року.
8. Про надання директору ПрАТ «Стрижавський кар’єр повноважень на укладання та пiдписання з третiми особами будь-яких угод (договорiв), додаткових угод (договорiв), повiдомлень, листiв та iнших документiв без обмеження щодо вартостi таких угод (договорiв) та видiв угод (договорiв).
9. Прийняття рiшення про дострокове припинення повноважень Ревiзора Товариства. Обрання Ревiзора та затвердження умов договору ним. Визначення особи уповноваженої на пiдписання вiд iменi Товариства договору з Ревiзором Товариства.
10. Прийняття рiшення про дострокове припинення повноважень члена Наглядової ради. Обрання члена Наглядової ради та затвердження умов договору ним. Визначення особи уповноваженої на пiдписання вiд iменi Товариства договору з членом Наглядової ради.

Пропозицiї до перелiку питань порядку денного не надходили. Всi питання порядку денного розглянутi та затвердженi. Результати розгляду питань порядку денного:
1. Обранi голова зборiв Парамонов К.В., секретар загальних зборiв Шитов О.С., регламент затверджений, лiчильна комiсiя обрана;
2-5. Звiти органiв управлiння i контролю, рiчний звiт i баланс, затвердженнi;
6. Прибуток Товариства за 2013 рiк в сумi 16962 тис. грн. затвердити. Прибуток направити на використання в господарськiй дiяльностi Товариства;
7. Попередньо схвалити вчинення Товариством в перiод з 24.04.2014 р. по 24.04.2015 р. значних правочинiв;
8. Надати директору ПрАТ “Стрижавський кар’єр” Парамонову К.В. повноваження на укладання та пiдписання з третiми особами будь-яких угод (договорiв), додаткових угод (договорiв), повiдомлень, листiв та iнших документiв без обмеження щодо вартостi таких угод (договорiв) та видiв угод (договорiв).
9. Питання зняте з порядку денного.
10. Достроково припинити повноваження члена Наглядової ради Пилявця В.Л. Обрати на посаду члена Наглядової ради Комборот I.А. Затвердити умови безоплатного трудового договору з членом Наглядової ради. Уповноважити директора на пiдписання вiд iменi Товариства трудового договору з членом Наглядової ради.
По кожному питанню порядку денного пiдсумки голосування становить 100% вiд загальної кiлькостi голосiв акцiонерiв, якi зареєструвалися для участi у Зборах та є власниками голосуючих акцiй.


___________

* Поставити помітку "X" у відповідній графі.

** У відсотках до загальної кількості голосів.