ПрАТ “Стрижавський кар’єр”

Код за ЄДРПОУ: 05518894
Телефон: 0 (432) 58-50-23, 57-86-65
e-mail: vaslnvin@gmail.com
Юридична адреса: 23211, Україна, Вінницька область, Вінницький район, смт. Стрижавка, вул. Київська, 1
 
Дата розміщення: 22.05.2014

Річний звіт за 2013 рік

V. Інформація про посадових осіб емітента

1. Інформація щодо освіти та стажу роботи посадових осіб емітента

1) посада Директор
2) прізвище, ім'я, по батькові фізичної особи або повне найменування юридичної особи Парамонов Костянтин Володимирович
3) паспортні дані фізичної особи (серія, номер, дата видачі, орган, який видав)* або код за ЄДРПОУ юридичної особи д/н, д/н, д/н
4) рік народження** 1970
5) освіта** Освiта вища, Сибiрський металургiйний iнститут, гiрничий iнженер
6) стаж керівної роботи (років)** 26
7) найменування підприємства та попередня посада, яку займав** Начальник дiльницi гiрничих робiт. Останнi 5 рокiв директор ПрАТ "Стрижавський кар'єр".
8) дата обрання та термін, на який обрано 12.04.2012, до 12.04.2014
9) опис До компетенцiї Директора належить: 1. розробка та виконання поточних планiв дiяльностi Товариства та здiйснення заходiв, необхiдних для їх виконання; 2. затвердження регламенту, положень, правил, процедури та iнших внутрiшнiх документiв Товариства, визначення органiзацiйної структури Товариства; 3. розробка бiзнес-планiв та iнших програм фiнансово-господарської дiяльностi Товариства; 4. визначення розмiру, джерел утворення та порядку використання фондiв Товариства; 5. встановлення та затвердження договiрних цiн на продукцiю, що виробляється Товариством та тарифiв на послуги, що надаються Товариством; 6. подання Зборам акцiонерiв пропозицiй з питань дiяльностi Товариства; 7. подання Зборам акцiонерiв рекомендацiй щодо порядку доцiльностi створення або припинення дiяльностi дочiрнiх пiдприємств, фiлiй та представництв Товариства; 8. розпорядження майном Товариства, включаючи грошовi кошти, з урахуванням обмежень встановлених цим Статутом; 9. укладання колективного договору; 10. визначення складу i обсягу вiдомостей, що становлять комерцiйну таємницю; 11. органiзацiя облiку кадрiв; 12. затвердження щорiчних кошторисiв штатного розкладу та посадових окладiв працiвникiв Товариства, крiм посадових осiб органiв управлiння Товариства; 13. прийняття на роботу та звiльнення з роботи працiвникiв Товариства, застосування до них заходiв заохочення та накладання стягнень; 14. органiзацiя ведення бухгалтерського i податкового облiку та звiтностi; 15. надання пропозицiй про дату скликання та порядок денний Зборiв акцiонерiв; 16. подання на затвердження Зборам акцiонерiв Товариства рiчних результатiв дiяльностi та фiнансової звiтностi Товариства; 17. подання на попереднє погодження до Наглядової ради проектiв договорiв або угод, цiна яких перевищує 250 тисяч гривень; 18. укладання договорiв або угод, цiна яких не перевищує 250 тисяч гривень; 19. укладання договорiв або угод про надання в оренду фiзичним та юридичним особам будiвель, споруд, примiщень та iншого рухомого i нерухомого майна, що належить Товариству; 20. призначення керiвникiв дочiрнiх пiдприємств, фiлiй та представництв Товариства; 21. подання на поперечне погодження Наглядової ради пропозицiй щодо вiдчуження або придбання основних засобiв на суму, що перевищує 100 тисяч гривень; 22. Прийняття рiшень про отримання Товариством кредитiв, овердрафтiв, iнших фiнансових та майнових позик на суму, що не перевищує 100 тисяч гривень; 23. Здiйснення iнших дiй, передбачених цим статутом, внутрiшнiми нормативними документами Товариства, рiшенням Зборiв акцiонерiв i Наглядової ради. Розмiр середньомiсячної заробiтної плати становить 11160 грн. Винагороду, в тому числi у натуральнiй формi, не отримувала. Змiни щодо посадової особи не було. Посадова особа емiтента не має непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини. Посадова особа не обiймає посаду на будь-яких iнших пiдприємствах. Посадова особа не дала згоди на розкриття паспортних даних.


1) посада Член Наглядової ради
2) прізвище, ім'я, по батькові фізичної особи або повне найменування юридичної особи Стельмах Володимир Iванович
3) паспортні дані фізичної особи (серія, номер, дата видачі, орган, який видав)* або код за ЄДРПОУ юридичної особи АА, 313984, 06.11.1996, Вiнницький РВ УМВС України у Вiнницькiй обл.
4) рік народження** 1952
5) освіта** Освiта с/спецiальна, Одеський автомеханiчний технiкум, технiк технолог
6) стаж керівної роботи (років)** 32
7) найменування підприємства та попередня посада, яку займав** 05.02.1974 - 15.07.1983р.р. - наладчик Вiнницького пiдшипникового заводу; 15.07.1983 - 03.05.1993 р.р.- майстер дробильного цеху ВАТ "Стрижавский кар'єр". З 01.08.2001 р. - начальник гiрничо - дробильного цеху ВАТ "Стрижавський кар'єр". З 10.2006 р. по 01.2008 р. начальник дробильно-сортувального цеху ВАТ "Стрижавський кар'єр", з 02.2008 р. - головний механiк ТОВ "Торговий дiм "Стрижавський кар'єр". З 25.04.2012 р. по даний час обiймає посаду головного механiка ПрАТ “Стрижавський кар’єр”.
8) дата обрання та термін, на який обрано 23.04.2013, 3 роки
9) опис До компетенцiї Наглядової ради належить: 1. визначення основних напрямкiв дiяльностi Товариства i затвердження його планiв та звiтiв про їх виконання; 2. Обрання та вiдкликання голови Наглядової ради; 3. Укладання контракту з Директором Товариства пiсля його обрання Зборами акцiонерiв Товариства; 4. Визначення умов оплати працi посадових осiб Товариства, його дочiрнiх пiдприємств, фiлiй та представництв; 5. Розгляд та затвердження звiтiв, якi подають Директор, Ревiзiйна комiсiя; 6. здiйснення контролю за дiяльнiстю Директора щодо виконання рiшень Наглядової ради або Зборiв; 7. прийняття рiшення про винесення на розгляд Зборiв тих чи iнших питань; 8. погодження порядку денного зборiв; 9. подання Зборам рекомендацiй щодо порядку розподiлу прибуткiв; 10. скликання позачергових Зборiв у випадках, коли цього вимагають iнтереси Акцiонерiв або Товариства в цiлому; 11. втручання в дiї директора, якщо цi дiї суттєво загрожують Товариству в цiлому, та припинення їх до скликання наступних позачергових зборiв; 12. iнiцiювання в разi необхiдностi проведення позачергових ревiзiй та аудиторських перевiрок фiнансово-господарської дiяльностi Товариства; 13. винесення рiшень про притягнення до майнової вiдповiдальностi посадових осiб органiв управлiння Товариства; 14. розгляд скарг на дiї Директора з боку членiв трудового колективу Товариства; 15. вирiшення питань про придбання Товариством акцiй, що випускаються ним: 16. затвердження проектiв договорiв або угод, цiна яких перевищує 250 тисяч гривень; 17. затвердження рiшень Директора з питань, зазначених в пiдпунктах 4,6,15,16,17 пункту 9.3.4. Статуту; 18. прийняття рiшень про створення та участь Товариства в iнших господарських товариствах, об'єднаннях, асоцiацiях, визначення розмiрiв внескiв до статутних фондiв цих товариств, об'єднань, асоцiацiй, склад майна та коштiв, що передаються до них в рахунок оплати акцiй (паїв, часток), вчинення самостiйно або надання Директору повноважень щодо участi в установчих зборах цих товариств, об'єднань, асоцiацiй та пiдписання вiдповiдних установчих документiв; 19. погодження кандидатур осiб, що призначаються на посади керiвних залежних пiдприємств, фiлiй та представництв Товариства; 20. прийняття рiшень про отримання Товариством кредитiв, овердрафтiв, фiнансових та майнових позик на суму, що перевищує 100 тисяч гривень; 21. затвердження пропозицiй Директора щодо вiдчуження або придбання основних засобiв на суму, що перевищує 100 тисяч гривень. Призначений на посаду члена Наглядової ради за рiшенням загальних зборiв акцiонерiв (Протокол №1 вiд 23.04.2013 року). Посадова особа емiтента не має непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини. Винагороду, в тому числi у натуральнiй формi, за виконання обов'язкiв члена Наглядової ради не отримував. Посадова особа не обiймає посади на будь-яких iнших пiдприємствах.


1) посада Голова Наглядової ради
2) прізвище, ім'я, по батькові фізичної особи або повне найменування юридичної особи Леоненко Олексiй Олександрович
3) паспортні дані фізичної особи (серія, номер, дата видачі, орган, який видав)* або код за ЄДРПОУ юридичної особи д/н, д/н, д/н
4) рік народження** 1975
5) освіта** Освiта вища, Iркутський державний технiчний унiверситет, гiрничий iнженер
6) стаж керівної роботи (років)** 10
7) найменування підприємства та попередня посада, яку займав** З липня 2003 року займав посаду головного технолога ТОВ "УК "РАЗРЕЗ СТЕПНОЙ", з жовтня 2007 р. - головний iнженер ПрАТ "Стрижавський кар'єр"
8) дата обрання та термін, на який обрано 23.04.2013, 3 роки
9) опис До компетенцiї Наглядової ради належить: 1. визначення основних напрямкiв дiяльностi Товариства i затвердження його планiв та звiтiв про їх виконання; 2. обрання та вiдкликання голови Наглядової ради; 3. укладання контракту з Директором Товариства пiсля його обрання Зборами акцiонерiв Товариства; 4. визначення умов оплати працi посадових осiб Товариства, його дочiрнiх пiдприємств, фiлiй та представництв; 5. розгляд та затвердження звiтiв, якi подають Директор, Ревiзiйна комiсiя; 6. здiйснення контролю за дiяльнiстю Директора щодо виконання рiшень Наглядової ради або Зборiв; 7. прийняття рiшення про винесення на розгляд Зборiв тих чи iнших питань; 8. погодження порядку денного зборiв; 9. подання Зборам рекомендацiй щодо порядку розподiлу прибуткiв; 10. скликання позачергових Зборiв у випадках, коли цього вимагають iнтереси Акцiонерiв або Товариства в цiлому; 11. втручання в дiї директора, якщо цi дiї суттєво загрожують Товариству в цiлому, та припинення їх до скликання наступних позачергових зборiв; 12. iнiцiювання в разi необхiдностi проведення позачергових ревiзiй та аудиторських перевiрок фiнансово-господарської дiяльностi Товариства; 13. винесення рiшень про притягнення до майнової вiдповiдальностi посадових осiб органiв управлiння Товариства; 14. розгляд скарг на дiї Директора з боку членiв трудового колективу Товариства; 15. вирiшення питань про придбання Товариством акцiй, що випускаються ним: 16. затвердження проектiв договорiв або угод, цiна яких перевищує 250 тисяч гривень; 17. затвердження рiшень Директора з питань, зазначених в пiдпунктах 4,6,15,16,17 пункту 9.3.4. Статуту; 18. прийняття рiшень про створення та участь Товариства в iнших господарських товариствах, об'єднаннях, асоцiацiях, визначення розмiрiв внескiв до статутних фондiв цих товариств, об'єднань, асоцiацiй, склад майна та коштiв, що передаються до них в рахунок оплати акцiй (паїв, часток), вчинення самостiйно або надання Директору повноважень щодо участi в установчих зборах цих товариств, об'єднань, асоцiацiй та пiдписання вiдповiдних установчих документiв; 19. погодження кандидатур осiб, що призначаються на посади керiвних залежних пiдприємств, фiлiй та представництв Товариства; 20. прийняття рiшень про отримання Товариством кредитiв, овердрафтiв, фiнансових та майнових позик на суму, що перевищує 100 тисяч гривень; 21. затвердження пропозицiй Директора щодо вiдчуження або придбання основних засобiв на суму, що перевищує 100 тисяч гривень. Винагороду, в тому числi у натуральнiй формi, за виконання обов'язкiв голови Наглядової ради не отримував. Призначений на посаду Голови Наглядової ради за рiшенням Наглядової ради вiд 23 квiтня 2013 року (Протокол Наглядової ради вiд 23.04.2013 року). Варшавський Борис Миколайович (паспорт 32 04 413373, виданий ОВД Ленiнського району м. Кемерово, код пiдроздiлу 422-02, дата видачi 10.10.2003 року) звiльнений з посади голови Наглядової ради за рiшенням загальних зборiв акцiонерiв вiд 23.04.2013 року (Протокол №1 вiд 23.04.2013 року). Перебував на посадi з 2006 року. Пiдстава звiльнення – перевибори. Посадова особа емiтента не має непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини. Посадова особа не обiймає посади на будь-яких iнших пiдприємствах. Посадова особа не дала згоди на розкриття паспортних даних.


1) посада Член Наглядової ради
2) прізвище, ім'я, по батькові фізичної особи або повне найменування юридичної особи Пилявець Володимир Леонiдович
3) паспортні дані фізичної особи (серія, номер, дата видачі, орган, який видав)* або код за ЄДРПОУ юридичної особи АА, 239087, 19.06.1996, Замостянським РВ УМВС України у Вiнницькiй областi
4) рік народження** 1959
5) освіта** Освiта вища, Вiнницький полiтехнiчний iнститут
6) стаж керівної роботи (років)** 8
7) найменування підприємства та попередня посада, яку займав** З 03.03.2003 р. по 28.12.2004 року обiймав посаду заступника начальника служби безпеки ВАТ "Стрижавський кар'єр" З 25.04.2012 р. обiймав посаду заступника директора з юридичних та кадрових питань ПрАТ “Стрижавський кар’єр”. В даний час є суб'єктом пiдприємницької дiяльностi-фiзичною особою.
8) дата обрання та термін, на який обрано 23.04.2013, 3 роки
9) опис До компетенцiї Наглядової ради належить: 1. визначення основних напрямкiв дiяльностi Товариства i затвердження його планiв та звiтiв про їх виконання; 2. Обрання та вiдкликання голови Наглядової ради; 3. укладання контракту з Директором Товариства пiсля його обрання Зборами акцiонерiв Товариства; 4. визначення умов оплати працi посадових осiб Товариства, його дочiрнiх пiдприємств, фiлiй та представництв; 5. розгляд та затвердження звiтiв, якi подають Директор, Ревiзiйна комiсiя; 6. здiйснення контролю за дiяльнiстю Директора щодо виконання рiшень Наглядової ради або Зборiв; 7. прийняття рiшення про винесення на розгляд Зборiв тих чи iнших питань; 8. погодження порядку денного зборiв; 9. подання Зборам рекомендацiй щодо порядку розподiлу прибуткiв; 10. скликання позачергових Зборiв у випадках, коли цього вимагають iнтереси Акцiонерiв або Товариства в цiлому; 11. втручання в дiї директора, якщо цi дiї суттєво загрожують Товариству в цiлому, та припинення їх до скликання наступних позачергових зборiв; 12. iнiцiювання в разi необхiдностi проведення позачергових ревiзiй та аудиторських перевiрок фiнансово-господарської дiяльностi Товариства; 13. винесення рiшень про притягнення до майнової вiдповiдальностi посадових осiб органiв управлiння Товариства; 14. розгляд скарг на дiї Директора з боку членiв трудового колективу Товариства; 15. вирiшення питань про придбання Товариством акцiй, що випускаються ним: 16. затвердження проектiв договорiв або угод, цiна яких перевищує 250 тисяч гривень; 17. затвердження рiшень Директора з питань, зазначених в пiдпунктах 4,6,15,16,17 пункту 9.3.4. Статуту; 18. прийняття рiшень про створення та участь Товариства в iнших господарських товариствах, об'єднаннях, асоцiацiях, визначення розмiрiв внескiв до статутних фондiв цих товариств, об'єднань, асоцiацiй, склад майна та коштiв, що передаються до них в рахунок оплати акцiй (паїв, часток), вчинення самостiйно або надання Директору повноважень щодо участi в установчих зборах цих товариств, об'єднань, асоцiацiй та пiдписання вiдповiдних установчих документiв; 19. погодження кандидатур осiб, що призначаються на посади керiвних залежних пiдприємств, фiлiй та представництв Товариства; 20. прийняття рiшень про отримання Товариством кредитiв, овердрафтiв, фiнансових та майнових позик на суму, що перевищує 100 тисяч гривень; 21. затвердження пропозицiй Директора щодо вiдчуження або придбання основних засобiв на суму, що перевищує 100 тисяч гривень. З 21.09.2012 р. достроково припиняє повноваження члена Наглядової ради за його бажанням на пiдставi власної заяви вiдповiдно до трудової угоди та ст. 57 Закону України "Про акцiонернi товариства". Новий член наглядової ради буде призначений на наступних загальних зборах акцiонерiв. Винагороду, в тому числi у натуральнiй формi, за виконання обов'язкiв члена Наглядової ради не отримував. Посадова особа емiтента не має непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини. В даний час є суб'єктом пiдприємницької дiяльностi-фiзичною особою. Посадова особа не обiймає посаду на будь-яких iнших пiдприємствах.


1) посада Головний бухгалтер
2) прізвище, ім'я, по батькові фізичної особи або повне найменування юридичної особи Тронiцька Галина Павлiвна
3) паспортні дані фізичної особи (серія, номер, дата видачі, орган, який видав)* або код за ЄДРПОУ юридичної особи АА, 313187, 24.09.1996, Вiнницький РВ УМВСУ у Вiн.обл.
4) рік народження** 1963
5) освіта** с/спецiальна, Вiнницький технiкум громадського харчування, 1982 р.
6) стаж керівної роботи (років)** 6
7) найменування підприємства та попередня посада, яку займав** З 01.02.2008 р. обiймала посаду головного бухгалтера ТОВ "Торговий дiм "Стрижавський кар'єр". З 07.12.2011 р. головний бухгалтер ПрАТ "Стрижавський кар'єр".
8) дата обрання та термін, на який обрано 07.12.2011, необмежений
9) опис До повноважень посадової особи, як головного бухгалтера, вiдноситься органiзацiя i ведення бухгалтерського облiку на пiдприємствi. Обов'язками головного бухгалтера є забезпечення ведення бухгалтерського облiку, дотримуючись єдиних методологiчних засад, встановлених Законом України "Про бухгалтерський облiк та фiнансову звiтнiсть в Українi", з урахуванням особливостей дiяльностi пiдприємства i технологiї оброблення облiкових даних, органiзацiя контролю за вiдображенням на рахунках бухгалтерського облiку всiх господарських операцiй. Розмiр середньомiсячної заробiтної плати становить 4800 грн. Винагороду, в тому числi у натуральнiй формi, не отримувала. Акцiями не володiє. Посадова особа емiтента не має непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини. Посадова особа не обiймає посади на будь-яких iнших пiдприємствах. Змiни щодо посадової особи не було.


1) посада Ревiзор
2) прізвище, ім'я, по батькові фізичної особи або повне найменування юридичної особи Дiдух Олексiй Миронович
3) паспортні дані фізичної особи (серія, номер, дата видачі, орган, який видав)* або код за ЄДРПОУ юридичної особи АВ, 317250, 21.01.2002, Вiнницький РВ УМВСУ у Вiн.обл.
4) рік народження** 1941
5) освіта** Вiнницький полiтехнiчний технiкум, технiк-електрик
6) стаж керівної роботи (років)** 0
7) найменування підприємства та попередня посада, яку займав** 02.2008 - 03.2008 р.р. - заступник директора з охорони працi ТОВ ТД "Стрижавський кар'єр", з березня 2008 р. - електромонтер ПрАТ "Стрижавський кар'єр".
8) дата обрання та термін, на який обрано 12.04.2012, 3 роки
9) опис Ревiзiйна комiсiя здiйснює поточний контроль за фiнансовою та господарською дiяльнiстю Товариства. Винагороду, в тому числi у натуральнiй формi, за виконання обов'язкiв голови ревiзiйної комiсiї не отримував. Посадова особа емiтента не має непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини. Посадова особа не обiймає посаду на будь-яких iнших пiдприємствах.


___________

* Зазначаються у разі надання згоди фізичної особи на розкриття паспортних даних. У разі ненадання згоди посадової особи на розкриття паспортних даних про це зазначається у описі.

** Заповнюється щодо фізичних осіб.

2. Інформація про володіння посадовими особами емітента акціями емітента

Посада Прізвище, ім'я, по батькові фізичної особи або повне найменування юридичної особи Паспортні дані фізичної особи (серія, номер, дата видачі, орган, який видав)* або код за ЄДРПОУ юридичної особи Кількість акцій (шт.) Від загальної кількості акцій (у відсотках) Кількість за видами акцій
прості іменні прості на пред'явника привілейовані іменні привілейовані на пред'явника
1 2 3 4 5 6 7 8 9
ДиректорПарамонов Костянтин Володимировичд/н, д/н, д/н12000030120000000
Член Наглядової радиСтельмах Володимир IвановичАА, 313984, 06.11.1996, Вiнницький РВ УМВСУ у Вiн.обл.цiя30.000753000
Голова Наглядової радиЛеоненко Олексiй Олександровичд/н, д/н, д/н10.00031000
Член Наглядової радиПилявець Володимир ЛеонiдовичАА, 239087, 19.06.1996, Замостянським РВ УМВС України у Вiнницькiй областi180.004518000
Головний бухгалтерТронiцька Галина ПавлiвнаАА, 313187, 24.09.1996, Вiнницький РВ УМВСУ у Вiн.обл.000000
РевiзорДiдух Олексiй МироновичАВ, 317250, 21.01.2002, Вiнницький РВ УМВСУ у Вiн.обл.10.000251000
Усього 120023 30.0058 120023 0 0 0

___________

* Зазначаються у разі надання згоди фізичної особи на розкриття паспортних даних.